Бутиков хотел Heaven – Велинград

Термална зона
Hotel HEAVEN

докоснете тялото, излекувайте ума, успокойте душата

Релакс зона

Класически масаж – 50мин. /80.00лв/

Арома терапия цял – 50 мин. /75.00 лв/

Частичен ( яка, гръб, кръст, ръце) – 30 мин. /55.00 лв/

Частичен ( яка, гръб, кръст, ръце) – 20 мин. /40.00лв/

Пилинг масаж – 20 мин. /45.00лв/

Класически масаж + Пилинг масаж – 70 мин. /110.00лв /

Пилинг масаж

Ексфолиантите използвани при Пилинг масажа, отстраняват мъртвите клетки от горния слой на кожата. Чрез ускоряване на процеса на регенерация се стимулира възстановяването на клетките.

Препоръчва се след затопляне. Това е един от най-желаните масажи, защото кожата става свежа и гладка. За да се поддържа тялото в перфектно състояние,  е необходимо редовно и основно почистване.

Всеки почитател на тази процедура се радва на здрава, сияйна кожа и добро самочувствие.

Класически масаж

Класическият масаж – един от приятните и полезни начини за справяне с душевния и физически дисбаланс.
От хилядолетия е добре известно благотворното му действие върху човека. Помага на тялото да се отпусне, намалява тревожността и симптомите на депресия. Облекчава болките и напрежението в мускулатурата. Подобрява кръвообращението, стимулира нервната система и обмяната на веществата. Активират се хистаминоподобните вещества, тъканните хормони. Премахва се умората.

Масажът прави тялото красиво!

Арома терапия

Пълен релакс, потапяне в морето на спокойствието.
Работи се с ароматни, етерични масла, които действат на кожата и на нервната система чрез масажната техника и рецепторите на обонянието.
Тялото се затопля, кръвообращението се засилва, токсините се отстраняват. Ползите от Ароматерапията са възстановяване от редица заболявания, подобряване на имунната система и качеството на съня, тонуса на тялото и настроението. 

Действието на ароматите продължава дълго време след масажа.

Често се отказвате от някои на пръв поглед незадължителни процедури за красота, за което обаче по-късно със сигурност съжалявате. Организмът ни обаче е хитър и често ни го напомня по един или друг (по лек и труден) начин – подут корем, пигментни петна, кръгове под очите. Следвайки желязната логика на организма ни, „наградата“ винаги ще намери своя „победител“.

ние сме готови да ви поглезим